Uw cloud

Aangezien uw bedrijf niet standaard is en u waarschijnlijk ook geen standaard klanten heeft, is het in veel gevallen lastig om gebruik te maken van een standaard cloud-oplossing welke voor iedereen hetzelfde is.

Door een schat aan kennis en ervaring - wij bieden immers al cloud diensten aan sinds 2008 -  zijn wij onze conculega's een stap voor. 'Werken in de cloud' betekent eigenlijk niets meer dan dat de centrale omgeving (server, data en software) niet meer bij u in het bedrijf staat, maar in een superbeveiligd datacenter. Het enige wat u nodig heeft is een PC met internettoegang om verbinding te kunnen maken. Investeringen in apparatuur, kosten van onderhoud en beheer  en risico's van calamiteiten - zoals bijvoorbeeld brand of inbraak bij u op het bedrijf - zijn verleden tijd!

Afhankelijk van uw behoeftes, biedt UnitIT alle varianten; public cloud, private cloud of een combinatie, een hybride cloud.

 

Public Cloud

Een public cloud is gebaseerd op gedeelde fysieke hardware die het eigendom is van UnitIT en wordt ingericht voor meerdere klanten. De voor uw oplossing benodigde apparatuur wordt ook gebruikt voor andere klanten waardoor de kosten van hardware en onderhoud kan worden verdeeld. Het is de ideale en flexibele oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven.

Private Cloud

Een private cloud is een omgeving die speciaal voor uw bedrijf wordt ingericht en beheerd. De private cloud biedt dezelfde flexibiliteit, schaalbaarheid en efficiëntie als de public cloud, maar biedt daarnaast meer controle en beveiliging. Hierdoor is dit een ideale optie voor grotere bedrijven of bedrijven met strenge verplichtingen ten aanzien van gegevens, regelgeving en governance. Een ander belangrijk voordeel van een private cloud is de mogelijkheid om op alle vlakken de componenten aan te passen aan uw specifieke wensen.

Hybride Cloud

Met een hybride cloud krijgt u de voordelen van beide varianten waardoor u kunt profiteren.

clouds-priv_publ_hybr

Onze cloud oplossingen worden gefaciliteerd vanuit ons datacenter (ISO 27001:2013).

Als u geïnteresseerd bent in een rondleiding in het datacenter, neem dan contact met ons op.