Over Ons

Onze missie:

 

"UnitIT is een meedenkende, probleemoplossende partner die kleine-en middelgrote ondernemingen helpt grip te houden op hun ICT."

Hierdoor kunt u succesvoller zijn, omdat u zich optimaal kunt richten op uw kernactiviteiten. ICT dient immers altijd en overal beschikbaar te zijn.
Onze innovatieve en energievriendelijke oplossingen, ingericht volgens best practice* en beheerd door onze gecertificeerde medewerkers (o.a. Microsoft Certified) en beproefde procedures (o.a. ITIL**), garanderen u een optimaal beveiligde en beschikbare ICT-omgeving.
Onze handelswijze kenmerkt zich door een proactieve houding en het ontzorgen van de klant door verantwoordelijkheid te nemen over uw ICT. Uw belang staat altijd voorop!

  • *Een best practice is een techniek, werkmethode of activiteit die zich als effectiever heeft bewezen dan enige andere techniek, methode etc.
  • **ITIL = Information Technology Infrastructure Library, ontwikkeld als een referentiekader voor het inrichten van de beheerprocessen binnen een ICT-organisatie.

De kracht van UnitIT

1.
ICT-beheer op afstand, zonder dat u er iets van merkt.

U kent het vast wel, update hier, installatie daar. Bij UnitIT doen wij dit voor u, zodat u uw waardevolle tijd kunt besteden aan belangrijkere zaken.

2.
Één telefoonnummer voor al uw vragen.

Geen verwarring over wie te bellen wanneer er iets niet werkt. U belt naar één nummer voor al uw vragen. Zo verliest u geen kostbare tijd en bent u snel weer aan het werk.

3.
Veiligheid staat altijd voorop.

Met ons eigen datacenter bent u altijd verzekerd van een veilige opslag van uw gegevens. Ons datacenter bevindt zich in Nederland.

Zorgeloze ICT.
Uw online werkomgeving moet eigenlijk net zo vanzelfsprekend zijn als de koffiemachine op uw kantoor; het moet werken. Om zo productief mogelijk te zijn, en te blijven, zorgt UnitIT ervoor dat u nooit stil hoeft te zitten.

Kosten besparen, omzet verhogen.
Geen kostbare tijd verliezen aan het beheren van uw ICT-omgeving, maar juist uw tijd besteden aan uw kernactiviteiten. Geen kostbare apparatuur die u aan moet schaffen. Met onze hulp zult u nooit meer met uw handen in het haar te zitten als er iets niet werkt. Wij staan klaar om u direct te helpen.

 

Uw gegevens veilig en op één locatie.
U kunt medewerkers eventueel enkel toegang geven tot de informatie die ze nodig hebben voor hun werk. Ze kunnen altijd en overal (samen)werken, maar wél op een veilige, betrouwbare manier.

Heeft u vragen? Stel ze vandaag nog!

van ma t/m vr van 9:00 tot 17:30
0164 - 27 55 33