Bereikbaarheid tijdens Corona-crisis

De corona uitbraak vergt veel van organisaties, het uiterste wordt geëist op het gebied van o.a. flexibiliteit en samenwerking. Ook van de maatschappij wordt een gezamenlijke inzet verwacht, daarom volgen ook wij de berichtgeving en de adviezen van het RIVM op de voet. Wij dragen ons steentje bij zodat iedereen veilig en gezond, zo normaal mogelijk, kan blijven doorwerken.

Onze maatregelen op een rij:

- Ons kantoor is met een minimale bezetting geopend. De andere medewerkers werken thuis. Klanten merken hier dus in de praktijk niets van.

- De capaciteit van First Class ICT, ons cloud platform, is zo ingericht dat we zonder problemen extra thuiswerkers kunnen faciliteren.

- Wij hebben er voor gezorgd dat onze collega’s op een veilige manier hun werk kunnen blijven doen.

- Werkzaamheden op locatie bij onze klanten worden uitgevoerd in overleg, per situatie wordt dit besproken met onze klanten.

- Al onze overleggen worden zoveel mogelijk via Microsoft Teams gedaan, we bezoeken geen evenementen.

- Wij wijzen onze collega’s regelmatig op de geldende adviezen van het RIVM op het gebied van bijvoorbeeld hygiëne en sociaal contact en vragen ze om hier ook buiten het werk bewust mee om te gaan.

Bij nieuwe ontwikkelingen, adviezen van het RIVM of veranderingen in bovenstaande maatregelen die gevolgen hebben voor onze klanten, zullen wij iedereen actief blijven informeren. Neem bij vragen contact op met ons.

Comments are closed.