SUCCES STORY: Versteden BV

UnitIT heeft de automatisering van Versteden BV ondergebracht in een ('private')Cloud.

Versteden BV is al vele jaren trouwe klant van UnitIT voor de levering, inrichting en het beheer van haar kantoorautomatisering. Vorig jaar werd ons gevraagd om de directie te adviseren bij ICT-keuzes die gemaakt moesten worden voor de geplande verhuizing van Hoogerheide naar Bergen op Zoom in 2017.

Eén van de keuzes die gemaakt moest worden was "ICT op locatie?" of "ICT in de Cloud?". Omwille van o.a. de flexibiliteit, (vaste) kosten, continuïteit/beschikbaarheid en optimale veiligheid, is gekozen voor een private cloud in het datacenter van UnitIT.

Na de opbouw van het benodigde platform in ons datacenter hebben wij de programma's en data gemigreerd. Voor enkele branche-specifieke applicaties - zoals bijvoorbeeld SAP en Trimergo - hebben wij samengewerkt met andere partijen. Na de test en acceptatie is de omgeving "live" gegaan en in gebruik genomen door de medewerkers van Versteden.

Bent u geïnteresseerd welke voordelen onze cloud-oplossingen u kunnen brengen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.


Peter Bogers, directeur Versteden BV: 

"We zijn bijzonder tevreden over de efficiënte aanpak van UnitIT en de gefaseerde overgang naar onze eigen nieuwe cloud! Hierbij heeft men optimaal samengewerkt met de leveranciers van onze branche-applicaties, de overgang naar onze 'Private Cloud' is vlekkeloos verlopen! Het is een fijn gevoel dat onze ICT klaar is voor de toekomst tegen vaste maandelijkse kosten zonder verrassingen. 


Website Versteden BV

 

Comments are closed.