MCOMM kiest First Class ICT, de cloud oplossing van UnitIT

Het in Goes gevestigde Mcomm | marketing&communicatie heeft gekozen voor First Class ICT, de cloud oplossing van UnitIT.

De medewerkers van Mcomm werken op hun kantoor te Goes, op locatie bij de klant en onderweg. Omdat het veilig delen van bestanden en het te allen tijde beschikbaar hebben van de juiste informatie van levensbelang is voor Mcomm, is gekozen voor een cloud oplossing die hierin altijd en overal voorziet.

Als basis is gekozen voor Office365 Business Premium, aangevuld met UnitIT-diensten t.b.v. de inrichting, het beheer, het aanbrengen van optimale veiligheidsvoorzieningen  (o.a. Two-factor authentication) en een volledige archivering en back-up.

UnitIT biedt al sinds 2008 cloud oplossingen, hierdoor profiteert u van onze uitgebreide kennis en ervaring! Neem contact met ons op om u - geheel vrijblijvend - te laten informeren over de mogelijkheden.

 

Mcomm | marketing&communicatie is een klein gespecialiseerd bedrijf in Zeeland dat zich bezig houdt met de volgende aspecten: onderzoek, strategie, advies en de realisatie hiervan. Wij bouwen geen websites en maken geen advertenties. Wij gaan, samen met ondernemers en organisaties, op zoek naar hun DNA. Vanuit die kernwaarden maken wij een voorstel om het bedrijf of de organisatie verder vooruit te helpen. Geen grote verhalen doordrenkt van Engelse kreten maar gewoon een nuchter en duidelijk verhaal: dat is waar wij als marketingbureau en adviseur voor staan!

website Mcomm | marketing&communicatie

Comments are closed.