Aerssens & Partners in de cloud!

Aerssens & Partners makelaars en taxateurs werken in de cloud van UnitIT.

Aerssens & Partners houden kantoor op misschien wel de mooiste locatie van Nederland: op de boulevard van Vlissingen.

Omdat de medewerkers ook vaak buiten de deur de behoefte hebben aan hun gegevens, heeft directeur Arthur Aerssens ervoor gekozen om over te stappen naar de cloud. Het doel is bereikt: geen lokale bestanden meer op de PC's maar comfortabel én superveilig kunnen werken vanuit een eigen omgeving in de cloud. Daarnaast heeft men gekozen voor nieuwe werkplekken welke opgaan in het moderne interieur.


Arthur Aerssens, directeur Aerssens & Partners:

"Voor ons is het cruciaal om te allen tijde en overal te kunnen werken en de beschikking te hebben over onze objectdossiers. Afgezien van het gemak van werken in de cloud, is de toegang tot onze gegevens optimaal beschermd en beveiligd, een heerlijk geruststellend gevoel! Daarnaast zijn onze werkplekken nu in stijl met ons kantoor; strak en modern.


UnitIT verzorgde de vervanging en inrichting van de werkplekken en de migratie van gegevens naar een Microsoft Sharepoint platform in de cloud. Vanzelfsprekend is ook uitvoerig aandacht besteed aan een structurele, betrouwbare back-up van de gegevens in de cloud.

Als basis is gekozen voor Office365 Business Premium, aangevuld met UnitIT-diensten t.b.v. de inrichting, het beheer, het aanbrengen van optimale veiligheidsvoorzieningen  (o.a. Two-factor authentication) en een volledige archivering en back-up óók in de cloud. Omdat een modern makelaarskantoor ook regelmatig werkt met hoge kwaliteit foto’s en 360°-films, is ook de internetverbinding opgewaardeerd.

UnitIT biedt al sinds 2008 cloud oplossingen, hierdoor profiteert u van onze uitgebreide kennis en ervaring! Neem contact met ons op om u - geheel vrijblijvend - te laten informeren over de mogelijkheden.


website Aerssens & Partners makelaars en taxateurs

Comments are closed.