ICT Beheer

UNITIT ONTZORGT!

Genoeg van brandjes blussen en pleisters plakken, handmatige back-ups en tijdrovend (kostbaar) beheer?

Met onze oplossingen krijgt u weer grip op uw complete IT-infrastructuur. En kunt u tijd maken voor écht belangrijke zaken. Diepgaande aantoonbare kennis en ervaring met alle grote A-merken garanderen de kwaliteit van uw systeembeheer. UnitIT biedt u dit en is daardoor uw ICT-partner bij uitstek!

Het onderhoud en beheren van uw ICT-omgeving is specialistenwerk.

U laat dit alleen over aan mensen die de (on)mogelijkheden van uw apparatuur kennen en problemen op de juiste manier weten op te lossen. Naast onze aantoonbare kennis en ervaring staat het belang van onze klant altijd voorop. Dit doen we door goed te luisteren naar uw wensen en behoeften en hierop passend in te spelen.

Bij voorkomende ICT-problemen staan we gelijk voor u klaar en helpen we u zo spoedig mogelijk weer op weg, indien gewenst 24x7.

Uw werkzaamheden zijn het belangrijkste en daar moet u zich dan ook op kunnen concentreren. Wij zorgen ervoor dat u zich niet bezig hoeft te houden met het beheren van uw ICT-omgeving. Op deze manier kunt u uw waardevolle tijd spenderen aan uw kerntaken en loopt u geen inkomsten mis door onnodig veel tijd (en geld) kwijt te zijn met het oplossen van problemen op het gebied van ICT.

Wij zorgen ervoor dat u zich niet bezig hoeft te houden met het beheren van uw ICT-omgeving. Op deze manier kunt u uw waardevolle tijd spenderen aan uw kerntaken en loopt u geen inkomsten mis door onnodig veel tijd (en geld) kwijt te zijn met het oplossen van problemen op het gebied van ICT.

 

Abonneer op ons YouTube kanaal

Telefonische ondersteuning
Helaas heb je niet altijd alles in de hand en komt u wel eens voor een probleem te staan. In zo'n geval staan wij in de startblokken om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Wij lossen het probleem zo voor u op. Één telefoonnummer voor al uw vragen. We zijn bereikbaar van 9.00 uur tot 17.30 en als het nodig is dan kunnen we zelfs 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar staan. Neem contact met ons op.
"Remote"
In sommige gevallen is een probleem niet 1-2-3 telefonisch op te lossen. Mocht dit voorkomen, dan kunnen we uw computer op afstand overnemen. Met deze “remote” functie lossen we het probleem dan voor u op en hoeft u helemaal niets meer te doen. Zo bent u zo snel mogelijk weer aan het werk!

Om ons "remote" toegang te geven tot uw computer, volgt u onderstaande link:

icon-weblink Start UnitIT remote beheer

Op Locatie
Is er onderhoud nodig aan uw apparatuur, of hebben uw medewerkers behoefte aan een aanspreekpunt op de werkvloer? Dan komen we gewoon bij u langs. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 Officiële Microsoft partnerbrief:PDF-Icoon-Transparant