First Class ICT

"First Class ICT" is de naam voor onze dienstverlening met complete ontzorging.

Wij weten dat u, uw kostbare tijd niet wilt besteden aan ICT, dit voegt immers niets toe aan het bestaansrecht van uw bedrijf maar kan wel van grote invloed zijn op de resultaten, budgetten, bedrijfsvoering en uw klanten.

Waarom zou u, uw aandacht en tijd besteden aan ICT, iets wat niet uw vakgebied is of uw prioriteit heeft? Met ons First Class ICT concept wordt u, net als met eersteklas vliegen, van "start tot landing" in de watten gelegd (maar wel tegen economy prijzen!). Nu weet u gelijk waarom wij onze klanten graag spreken in onze relaxte ‘first class‘ ruimte, compleet met vliegtuigstoelen!

Met First Class ICT heeft u de beschikking over een oplossing die op uw situatie is afgestemd, met de ondersteuning van onze mensen met diepgaande en aantoonbare ICT-kennis. Hiermee heeft u altijd een perfect werkend instrument om u te ondersteunen bij het pakken van de kansen om toegevoegde waarde aan uw klanten te leveren.

Het ontwerp en het onderhoud van uw ICT-omgeving is specialistenwerk. U laat dit natuurlijk alleen over aan mensen die de (on)mogelijkheden van uw omgeving kennen en eventuele problemen snel en op de juiste manier weten op te lossen. Dit doen we onder andere door goed te luisteren naar uw wensen en behoeften en spelen hierop passend in, altijd met uw belang voorop! Wij staan voor u klaar, indien gewenst 24x7.

Zou u het fijn vinden om u voortaan volledig te kunnen concentreren op uw kerntaken in plaats van op ICT?

Als het antwoord hierop "ja" is, komen wij graag met u in gesprek om samen te bespreken hoe wij u hierbij kunnen helpen. Hier kunt u contact met ons opnemen.

unitit_fci_stoelen-2048