Data Escrow

U bent (en blijft) eigenaar van uw eigen gegevens!
Wanneer u in de cloud werkt, staan uw gegevens opgeslagen op onze apparatuur in ons datacenter. Daar wordt de omgeving door ons beheerd en bewaken wij constant of alles naar behoren werkt, wij voelen ons immers verantwoordelijk om u een optimale beschikbaarheid te bieden tot uw eigen gegevens. De cloud biedt u ook flexibiliteit, zekerheden en - niet onbelangrijk - vaak een aanzienlijke kostenbesparing.

Overstappen naar de cloud betekent vaak een afname van grip en controle op uw ICT, de data staat immers 'ergens' in de cloud. Omdat UnitIT voor complete ontzorging staat, bieden wij een professionele oplossing om u volledig grip op uw eigen data te laten behouden: 'data escrow'.

Een data escrow is een overeenkomst tussen u, een escrow provider en UnitIT waarin gedetailleerd alle afspraken en procedures beschreven staan, met uw continuïteit centraal en u als begunstigde. Er staat beschreven in welke situaties u, als begunstigde van de overeenkomst, onverminderd de beschikking krijgt (houdt) over uw eigen data.

dataescrow_600x530